Søk opptak til høstens Gründerhub!

Gründerhub er et vekstprogram for gründere og skalerbare bedrifter, hvor fokuset ligger på felles kompetanseutvikling. Gjennom det fire måneder lange kurset hjelper våre fasilitatorerer deg med å skreddersy ditt produkt.

July 1, 2020

Av

Editor

Foto

Innovation Dock/ Sparebank 1 SR-Bank

For deg som sitter på en god idé

Med fokus på områder som forretningsutvikling, kundeinnsikt og markedssegmentering, er huben i Stavanger et program som passer for gründere som sitter på gode idèer, og som lurer på om det finnes et market der ute. Gründerhub er gratis og leveres av Sparebank 1 SR-Bank, i tett samarbeid med Innovation Dock.

Tredobling i antall søkere

Sammen med Sparebank 1 SR-Bank er Innovation Dock nå i gang med høstens Gründerhub-opptak, og Lene Skjæveland Bø, senior bedriftsrådgiver SMB i SpareBank 1 SR-Bank oppfordrer nå alle lokale gründerspirer til å søke på kurset, og forteller at programmet passer både for de som har selskap med nye forretningsideer, eller for de som allerede har et AS og ønsker å skalere. Sammen med fasilitatorer på brygga vurderer hun alle søknader som kommer inn innen tidsfristen som er 30. august. Deltakerne i Gründerhub konkurrerer i første omgang om 50.000,- i premie til det beste selskapet.

– Det har den siste tiden vært stor interesse for både Gründerhub's digitale sommerskole, og nå for det ordinære Gründerhub-programmet. I begynnelsen av året opplevde vi et knallsterkt engasjement, med en tredobling av antall søkere til kurset fra tidligere år. Som følge av Covid-19 har den siste tiden vært problematisk for mange oppstartsbedrifter, det ser likevel ikke ut til at det har tatt motet fra gründerspirene der ute, forteller Pia Warland, daglig leder av Innovation Dock.

I juni fullførte kull 11 det fire måneder lange programmet på brygga. På grunn av tiltak under Covid-19, ble deler av programmet gjennomført ved hjelp av digitale sessions og veiledningstimer. Under den avgjørende pitchekonkurransen var det Jorunn Dyngeland Liland bak selskapet House of Signs som stakk av med seieren, og Gründerhub-prisen på 50.000 NOK. Høstens sessions med den avgjørende pitchekonkurransen vil gjennomføres ved fysisk oppmøte, men programmet vil selvsagt tilrettelegges ved bruk av digitale kanaler dersom nye tiltak innføres.

4 måneder med hardt arbeid og mye optimisme

Som deltaker på Gründerhub kan forvente seg 4 måneder med hardt arbeid, mye optimisme og noen "dytt" ut av komfortsonen. Gründerhub bygger på erfaring fra lokale virksomheter og MIT sitt velprøvde entreprenørskapsprogram Disiplined Entrepreneurship, gjennom programmet vil en kunne tilegne seg kunnskap som kan gjøre at man unngår mange av fellene som andre gründere har gått i.

Nå er muligheten igjen her for å søke om å bli en del av Innovation Dock og Gründerhub-programmet som hjelper lokale selskap med å skape vekst! Siste mulighet for å sikre seg en plass er 30. august.

For å søke kan du helt enkelt trykke HER!

Thanks! You will hear from us soon!
Oops! Something went wrong while submitting the form.