Salgsseminar med Sigbjørn Groven fra Futurehome

Sammen med Sigbjørn Groven, med-gründer og salgssjef i Futurehome har vi satt sammen et program for gründerbedrifter, som går over tre samlinger.

January 29, 2020

Av

Innovation Dock

Foto

Innovation Dock

Hvorfor må gründere kunne salg?

Sammen med Sigbjørn Groven, med-gründer og salgssjef i Futurehome har vi satt sammen et program for gründerbedrifter, som går over tre samlinger. Futurehome har gått fra 0 til 6000 smarte hjem på få år, og omsatte for 26 MNOK i 2018 og hadde et positivt resultat på 1,5 MNOK. Som gründer er salg det viktigste elementet for at din bedrift skal bli lønnsom og bærekraftig, men salg dreier seg også om å tiltrekke gode ansatte, få med ønsket investorer på laget, i tillegg til å få kunder gjennom å selge. For mange er dette et ukjent område som stiller ekstra krav til å gå utenfor komfortsonen for å lykkes. Vi har derfor satt sammen tre ulike samlinger med faginnhold og workshops hvor vi fokuserer på det viktigste innen salg for en oppstartsbedrift sammen med Sigbjørn Groven, salgssjef i Futurehome.

Sigbjørn vil dele av sin erfaring med å skape salgsresultater, og vil presentere det faglige ispedd historier fra egen bakgrunn. Han vil gi deg konkrete tips til hvordan du kan få fart på salget i din bedrift.

Samling 1. Salgsspørsmål Dato: 07.02.2020

Salg er viktig for å avdekke behov og problemer som du og din bedrift kan løse for kunden. Hvordan går du fram for å skape salgsspørsmål som gir salg?

Samling 2. Salgsstruktur. Dato: 28.02.2020

Hvordan utarbeider du aktiviteter og prosesser som gir resultater? Struktur er viktig for å oppnå salgsresultater.

Samling 3. Salgssuksess. Dato: 06.02.2020

Hvordan jobber du deg rundt innsigelser og hva sier du for å få closet salget? Salgsuksess beror på at du klarer å sy sammen gode spørsmål, bra struktur og vet hva du skal si når kunden skal ta avgjørelsen.

Seminarene er gratis, men husk påmelding her: www.innovationdock.no/salgsseminarpaamelding

Thanks! You will hear from us soon!
Oops! Something went wrong while submitting the form.