Inviter til julebord langs vannkanten

På brygga finner du et av regionens råeste lokaler som innen kort tid er klart for årets julegjester! Sammen med våre samarbeidspartnere tilrettelegger vi for at du skal kunne nyte en trygg feiring i flotte omgivelser.

Av

Innovation Dock

Foto

Henrik Holt/ Siv Sivertsen

Prøv noe nytt til årets julefeiring

På Innovation Dock har vi solid erfaring med å tilrettelegge for ulike eventer, og siden åpningen av bygget i 2014 har lokalene langs bryggekanten blitt benyttet til både store og små anledninger – både for privatpersoner og bedrifter. Om noen få uker er vi klar for å ta i mot årets julegjester, og dersom du ønsker å invitere til julebord langs bryggekanten hjelper vi deg med gjennomføring av ditt arrangement. Årets julefeiring tilpasses etter ditt behov, og Innovation Dock følger alle restriksjoner og anbefalinger i forbindelse med smittevernshensyn. Servering og bartendere ordner vi, og gjennom sammarbeid med et knippe fantastiske spisesteder i Stavanger Øst kan vi tilby en unik menysammensetning med julesmaker tilpasset enhver gane. Eventlokalet på Innovation Dock er utstyrt med egen bar, scene, lydsystem, projektor og skjermer. Her ligger nemlig alt til rette for at du som gjest skal kunne nyte en fantastisk aften!

Foto: Siv Sivertsen

Streetfood, klassisk juleribbe – eller litt av alt?

Enten du foretrekker ribba/pinnekjøttet på tradisjonelt vis – eller liker julemat med en skikkelig street-food twist, så vil du garantert finne din nye – og gamle favoritt på vår meny. Vi har satt sammen 3 ulike alternativer, alle med det mål om å få smaksløkene dine til å rope glade jul.

Kontakt oss for å få et skreddersydd tilbud til din bedrift, eller gi Trude et 👋 på booking@innovationdock.no dersom du har spørsmål angående reservasjoner og tiltakene vi gjør i forbindelse med smittevern. Ta en titt på lokalene våre HER!

Thanks! You will hear from us soon!
Oops! Something went wrong while submitting the form.