Innovation Dock ekspanderer til Sandnes!

Til høsten står 60 kontorplasser klare på bryggekanten med utsikt over Gandsfjorden! Her finner du snart vekstselskap, innovatører, investorer og andre som bidrar til å bygge et økosystem for oppstarts- og vekstselskaper.

July 2, 2020

Av

Nils-Henrik Stokke

Foto

Link Arkitektur

Foto: Ovalen med utsikt over Gandsfjorden

Et co-working space er ikke et kontorfellesskap

Hva med kontorlokaler på bryggekanten, i et sterkt kompetansemiljø med unik delingskultur? Vi har sikret oss fantastiske lokaler i det som vokser frem til å bli en ny og viktig del av sentrum – Havneparken. Adressen er Rådhusgata 4, også kjent som Ovalen. Lokalene vil ha høy kvalitet, kombinert med 4m takhøyde og fantastisk utsikt mot Gandsfjorden. Og skulle du trenge et lite avbrekk, så har vi minigolf på taket med direkte heis fra kontorene.

Innovation Dock startet for litt over 5 år siden i Stavanger øst, der det i dag sitter over 150 medlemmer i 65+ selskap. I tillegg til dette var 120 selskap gjennom våre kurs og programmer i fjor, og vi sitter på et bredt nettverk som kommer våre medlemmer til gode. Sandnes vil kunne huse 60 personer i første trinn.

Delingskultur og kompetansenettverk

Koblingen mellom Innovation Dock og medlemmene gjør at tilgangen til nettverk, kapital og kunnskap er stor. Alle ansatte i Innovation Dock har erfaring fra å drive egen virksomhet, og vi er ledende i Norge i bruk av Disciplined Entrepreneurship fra MIT. Dette bruker vi i utviklingen av programmene våre og i veiledningen av selskap. Sammen tilrettelegger vi for gründere, oppstarts- og vekstselskap, investorer og resten av økosystemet rundt. Det viktigste med vårt arbeid er at vi reduserer risikoen for at gründere feiler gjennom en serie av støttefunksjoner.

Høy kvalitet og.. afterski?

Bygget består av to deler, avdelt med et smau med stor lysåpning i midten. I tillegg til kontorer ulik størrelse har vi en rekke møterom og et eget event space som kan brukes til kurs, foredrag og workshops. Innredning og møblering vil være av høy kvalitet, og vi har også engasjert Tjøstheim Tredesign for å få kvaliteten dit vi ønsker på spesialinnredning og Junkyard Studio til å lage unike detaljer som knytter historien til Sandnes opp mot dagens innovasjonsscene.

Når vi har valgt å kalle beliggenheten for Apache – så kan man kanskje gjette seg til noen elementer vi ønsker å bringe inn i lokalet... Vi har også tatt turen til Courchevel i de franske alpene og tatt med oss tre skigondoler hjem. Disse pimpes nå til å bli møterom og telefonrom. Afterski, anyone?

Pangstart!

Allerede har vi en god bredde i de som skal flytte inn. Techselskap i vekst, investorer og flere andre selskap flytter inn til høsten, og åpning blir i løpet av oktober. Etableringen er en stor satsning fra Innovation Dock og har fått god støtte fra Sandnes kommune, og vi gleder oss til å sammen bygge et unikt miljø i en utrolig spennende by og kommune!

Interessert i høre om mulighetene? Ta kontakt med Nils-Henrik Stokke for å høre mer om prosjektet.

STOKKE@INNOVATIONDOCK.NO / 40451984

Thanks! You will hear from us soon!
Oops! Something went wrong while submitting the form.