House of Signs stakk av med gründer-pris i digital finale

Gratulerer til Jorunn Dyngeland Liland og House of signs Norge som beste kandidat til Grunderhüb i Stavanger! De får med seg 50.000,- fra Sparebankstiftelsen SR-Bank, og er med i finalen om 250.000,- til høsten.

July 3, 2020

Av

Foto

Digital demodag

Demoday for vårens kull i Gründerhub gikk av stabelen i juni, både her på Innovation Dock, VIS Gründer i Bergen og hos CoWorx Kristiansand. Demoday er avsluttende pitch for deltakerene, og vanligvis avholdes denne i SR-bank sine lokaler for kullet i Stavanger. Denne runden av Gründerhub ble avholdt digitalt som følge av tiltakene i forbindelse Covid-19, det samme ble gjeldende for selve kåringen. 9 pitcher etterfulgt av spørsmål fra tre lokasjoner gikk knirkefritt, takket være god bistand fra Innovation Dock-medlem Jesman creative. En av dem som kom videre til finalen, og som til slutt stakk av med prisen på 50.000,- var House of Signs.

Til topps med tegnspråkopplæring

Vinneren har gründet et kompetansehus i tegnspråk som tilbyr tegnspråkopplæring til familie, venner, institusjoner og alle vi andre som kjenner et menneske som ikke hører. – Å ha et felles språk gir større muligheter, større nettverk og høyere livskvalitet, forteller Dyngeland Liland som er gründeren av selskapet. De fleste døve/ hørselshemmede barn blir født inn i hørende familier, vi jobber derfor for å bygge bro mellom disse miljøene. Jeg er så giret på å ferdigstille et produkt som tar sikte på å inspirere flere til å løfte hendene, sier den glade vinneren etter utdelingen.

Hva er Gründerhub?

Gründerhub-programmet fasiliteres av Innovation Dock i Stavanger, og er ett av SpareBank 1 SR-Bank sine tiltak for å skape framtidens arbeidsplasser. Programmet er skrudd sammen av det aller beste fra MIT i Boston – et av verdens fremste universiteter på innovasjon. Vi har dyktige fasilitatorer med lang erfaring fra oppstartsselskaper, i tillegg til et utstrakt samarbeid med næringslivet i regionen.

Thanks! You will hear from us soon!
Oops! Something went wrong while submitting the form.