Equinor og Saudi Aramco utvider sin investering i selskap på Innovation Dock

Nye runde med investeringer sikrer et styrket salgsapparat og videre vekst for Data Gumbo. Til nå er det investert hele 14,8 Millioner USD i selskapet som holder til på bryggekanten i Stavanger Øst.

Av

Innovation Dock

Foto

Data Gumbo

Investeringer sikrer videre vekst

Equinor og Saudi Aramco utvider sin investering i Data Gumbo, og med L37 får de nok en investor med på laget. Dette sikrer at selskapet kan bygge organisasjon videre og styrke kapasiteten til å levere mot kunder, samt styrke salgsapparat i både USA og Europa.

Prisbelønt selskap innen Blockchain-as-a-Service

Data Gumbo et prisbelønt selskap innen Blockchain-as-a-Service. (BaaS) – en plattform for å strømlinjeforme smart kontraktsadministrasjon, og betjener markedet i Europa, Midtøsten og Asia. Hovedkontoret ligger i Houston, mens Ove Sandve, CTO – og medgründer avselskapet, leder Stavanger-kontoret.

Data Gumbo har det siste året fått prøvd ut teknologi på felt i USA, og kan på bakgrunn av dette vise til betydelige besparelser for deres kunder. (Les om Data Gumbos prosjekt i Bakken feltet her) I så måte har Data Gumbo sett en økning av aktivitet også andre steder i verden, deriblant Norge, hvor selskapet nå er i gang med en leveranse til Johan Sverdrup sammen med Equinor. I dagens globale forretningsmiljø er det viktig at industrien frigjør arbeidskapital og reduserer ineffektivitet for å kutte kostnader og effektivisere driften, sier Sandve. – Data Gumbo tilbyr muligheten for bedrifter å automatisere manuelle prosesser ved at de kan jobbe sammen med digitale, smarte kontrakter over vårt nettverk som vi kaller GumboNet, forteller han videre.

Utvider - igjen. Og igjen.

Data Gumbo som holder til på bryggekanten i Stavanger Øst, er en tech-bedrift som har hatt en utrolig reise. Når Ove Sandve flyttet inn på Innovation Dock tidlig 2018 var han alene på kontoret her i Stavanger. Nå er han på tredje kontoret etter to runder med utvidelser – igjen er selskapet i vekst når det nå lyses ut ny stilling som Services Engineer. Her vil du sammen med resten av teamet jobbe med design, utvikling og distribusjon av smarte kontrakter i Data Gumbos blockchain-nettverk.

Du kan søke på stillingen HER.

Thanks! You will hear from us soon!
Oops! Something went wrong while submitting the form.