Digitalt julebord i år? Innovation Dock leverer innholdet!

Ingen grunn til å avlyse julebordet. Nå lanserer vi nemlig en gullrekke av innhold til digitale julebord – fullspekket med snadder, klappet og klart for virtuell servering til deg og dine ansatte!

Av

Innovation Dock

Foto

Innovation Dock

Pakkeløsninger med digitalt innhold

Når Korona setter en stopper for planlagte samlinger, er det nok mange bedrifter som snuser på mulighetene for å gjennomføre digitale julebord. Det er (blant annet) her Innovation Dock kommer inn i bildet!

Sammen med spennende aktører tilknyttet økosystemet tilbyr vi pakkeløsninger med både underholdning og faglig innhold til ditt digitale arrangement. Suksessfulle – virtuelle samlinger krever en annen type innhold enn fysiske samlinger. For at et digitalt program skal fungere etter planen, er det viktig med en type regi av innholdet, samt at du har med deg noen som har erfaring med lignende eventer.

Derfor trenger du ikke å avlyse julebordet

På Innovation Dock har vi solid erfaring med større digitale samlinger både for medlemsbedrifter og for et eksternt publikum. Vi planlegger og gjennomfører online eventer med variert innhold; alt i fra musikalske innslag, konkurranser og spill‚ til presentasjoner, quiz og møter i break-out rooms. På grunn av mulighetene som nå finnes rundt digitale løsninger, ser vi derfor ingen grunn til at du trenger å avlyse årets julebord.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å få tilsendt mer informasjon om gjennomføringen, eller har spørsmål til pakkene vi tilbyr.

Kontakt: bbooking@innovationdock.no

Thanks! You will hear from us soon!
Oops! Something went wrong while submitting the form.