CreativeTech livesending 26.11.20

Kjempeinnsats fra selskapene som deltok under delfinalen av CreativeTech Hunt i går – gratulerer til vinnerne fra Stavanger som skal konkurrere i den nasjonale finalen (LIVE-streaming) 26.11.20 kl.13.00.

Av

Innovation Dock

Foto

Innovation Dock

Årets CreativeTech Hunt er i gang

Sammen med 657 Oslo, Work-work og Bergen.Works leter vi etter de mest lovende CreativeTech-bedriftene i Norge. Målet med den nasjonale turnéen og samarbeidet mellom innovasjonsmiljøene i Stavanger, Oslo, Bergen og Trondheim er å skape verdi for gründere ved å koble dem til investorer og andre relevante aktører. Den kreative næringen er flinke når det kommer til å dele og samarbeide, og vi håper at møtepunktet kan være med på å skape nye muligheter for mange inn i 2021.

Tre selskap videre fra delfinalen i Stavanger

I går ble delfinalen i Stavanger avholdt gjennom en digital pitchekonkurranse, og tre selskap er valgt videre til finalen som sendes live den 26. november. I jurypanelet fra Innovation Dock satt vår hovedpartner DNB, Magnus Jepson – gründer av WooCommerce, Pia Warland – daglig leder av Innovation Dock og representanter fra 657 Oslo, Innovasjon Norge og Håmsø Patentbyrå. Her er selskapene som juryen valgte videre til den nasjonale finalen

Insymbo: Skaper symbiose på arbeidsplassen gjennom nevrovitenskapelige spill, datavitenskap og kunstig intelligens. Selskapet hjelper selskaper med å identifisere og ansette de riktige medarbeiderne basert på deres kognitive og ikke-kognitive evner.

Kakadu: Selskapet tilbyr digital opplæring gjennom instruksjonsvideoer. Kurspakkene skal øke kompetansen til de som henger etter når det kommer til digitale verktøy.  I første omgang vil dette gjelde temaer som sosiale medier, videosamtaler og klassiske svindelforsøk. Tilbudet skal utvides på sikt.

Fetchit: Selskapet bygger et planleggingsverktøy for hus, hjem og hage. Appen skal samle alle ulike produkter en finner ulike nettbutikker til en oversikt i appen Fetchit.

Følg direktesendt finale

Arrangementet 26. november blir et direktesendt show, slik at alle som ønsker å se finalistene og kåringene får muligheten til det. Ambisjonen er å nå ut til så mange som mulig, samtidig som myndighetenes restriksjoner blir overholdt. Følg sendingen for å se deltakerene fra Stavanger pitche! Her kan du også gi din stemme til det selskapet du mener fortjener tittelen "Norges mest lovende CreativeTech selskap"

Følg eventet HER

Thanks! You will hear from us soon!
Oops! Something went wrong while submitting the form.